×
Home Werkbeleving Actueel & Cases Contact

Unieke samenwerking Flycatcher en benVitaal

Bent u voornemens om een WBO (werkbelevingsonderzoek) / MTO in te zetten? Of wilt u effectief aan de slag met de Duurzame Inzetbaarheid van uw medewerkers? Misschien wilt u beide wel optimaal combineren? Flycatcher en benVitaal zijn een unieke samenwerking aangegaan en staan in de startblokken om aan te sluiten bij de wens die u als werkgever heeft. Maatwerk is hierbij het magische woord.

Over benVitaal
benVitaal is een toonaangevend adviesbureau dat de duurzame inzetbaarheid van de organisatie verbetert. Met een wetenschappelijk onderbouwde nulmeting als vertrekpunt, maakt zij zowel de organisatie als individuele medewerkers bewust van het belang van het maken van de juiste duurzame en vitale keuzes. Hierbij wordt aangestuurd op de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker t.a.v. hun leefstijl en inzetbaarheid.
Door medewerkers vervolgens gericht te faciliteren, zorgt benVitaal ervoor dat ze hun gedrag ook daadwerkelijk veranderen. Het betreft een maatwerktraject met een integrale benadering waarbij aangesloten wordt op het strategisch HR beleid van uw organisatie.
Lees meer over het duurzame inzetbaarheid traject van benVitaal: www.benvitaal.nl/di

Combineren
Bijna alle werkgevers hebben óf duurzame inzetbaarheid óf een MTO op de agenda staan, terwijl beide onderwerpen aandacht verdienen in gezonde organisaties. Flycatcher en benVitaal bieden niet alleen de mogelijkheid om met één onderwerp aan de slag te gaan, maar dit optimaal te combineren binnen één project. Daardoor ervaart u als organisatie:

  • geen dubbele werkzaamheden;
  • geen overlap in vragenlijsten;
  • een gevalideerd beeld van de status van uw organisatie dat als handvat voor uw (HR) beleid dient;
  • medewerkers die ook daadwerkelijk aan de slag gaan met hun individuele uitkomsten.

Financieren
We ondersteunen uw organisatie ook bij het benutten van de externe mogelijkheden voor de financiering van het project. Hiervoor bestaan verschillende opties zoals fiscale mogelijkheden, financiering vanuit de collectieve en individuele zorgverzekering en subsidiemogelijkheden. Dit levert doorgaans een kostenreductie van 50% op. We ontzorgen uw organisatie hierin volledig!

Meer over ons werkbelevingsonderzoek
Om meer te lezen over ons werkbelevingsonderzoek klik dan hier.

Contact
Graag lichten we in een persoonlijk onderhoud de maatwerkmogelijkheden geheel vrijblijvend toe dus neem nu contact met ons op.


Gepost op 14 juni 2018

© 2024 - Flycatcher Internet Research