×
Home Werkbeleving Actueel & Cases Contact

Yes: Opdrachtgevers zijn tevreden over ons!

Klanttevredenheid is vanzelfsprekend een hoge prioriteit bij Flycatcher. Elke dag zijn we in de weer om deze hoge kwaliteit, bruikbare onderzoeksresultaten en innovatieve manieren van terugkoppeling te leveren. Hiervoor is natuurlijk een grondige zelfreflectie nodig.

Om beter te worden moet je je voornaamste verbeterpunten kennen, zodat je deze kunt aanpakken. Wie kan ons het beste aangeven waar onze verbeterpunten zitten? Juist, onze opdrachtgevers. Uit ons klanttevredenheidsonderzoek leren we wat onze opdrachtgevers over ons denken, waar we in uitblinken en -nog belangrijker- waar we in kunnen verbeteren. We krijgen zwart op wit de resultaten te zien waar we elke dag voor werken.

Een maximumscore halen op een tevredenheidsonderzoek is geen doel op zich. Er zijn altijd zaken die beter kunnen en moeten (gelukkig maar). Toen we de resultaten lazen van ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek heerste er een groot gevoel van fierheid en enthousiasme.
Ons rapportcijfer: een 8,6. Dat maakt ons trots! We weten dat ons team er elke dag alles aan doet om ons serviceniveau zo hoog mogelijk te houden maar het is toch ook wel fijn om het even bevestigd te krijgen met dit onderzoek. Enkele quotes van tevreden opdrachtgevers: “Tevreden. Prima communicatie. Er werd voldoende meegedacht” en “Goede prijs/kwaliteitverhouding”. Ook in de dagelijkse terugkoppelingen van opdrachtgevers zien we mooie complimenten terugkomen. Af en toe kritische noot maar dat houdt ons scherp bij onze verbeterslagen.

We kijken met een positieve blik naar de toekomst en de samenwerkingen die we met bestaande en nieuwe opdrachtgevers hebben of gaan hebben.

Niets van deze resultaten zou mogelijk zijn zonder ons betrouwbaar en hecht team. Iedereen binnen Flycatcher draagt zijn of haar steentje bij om onze opdrachtgevers een zo goed mogelijke service te bieden. Samen komen we namelijk verder door vragen!

Benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Gepost op 3 december 2020

© 2024 - Flycatcher Internet Research