×
Home Werkbeleving Actueel & Cases Contact

Informatiebeveiliging Flycatcher

Het is steeds vaker in het nieuws: bedrijven die te maken krijgen met een cyberaanval bij hun IT-leveranciers, ook in de onderzoekbranche.

Informatie en data vormen de kern van onze activiteiten als onderzoeksbureau. Wij hebben onze werkzaamheden vastgelegd in strenge procedures volgens ISO 27001. Deze internationaal erkende ISO-norm is het kwaliteitskeurmerk voor informatiebeveiliging. Wij zijn niet afhankelijk van derden voor software omdat wij eigen vragenlijstsoftware ontwikkelen en gebruiken. In onze geavanceerde software programmeren we zelf onze vragenlijsten en ook wordt alle data op eigen servers in Nederland opgeslagen. Hierbij maken wij gebruik van “secure server”-technologie (SSL-encryptie), wat betekent dat al het dataverkeer versleuteld wordt.

Onze opdrachtgevers en respondenten kunnen er zeker van zijn dat wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken en dat aan alle internationale eisen voor onze diensten en producten wordt voldaan. Data en gegevens zijn bij Flycatcher in veilige handen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Gepost op 30 maart 2023

© 2024 - Flycatcher Internet Research