Senzer benaderde ons met de vraag om met een gedegen onderzoeksprogramma in kaart te brengen hoe diverse stakeholders het werken bij of de dienstverlening door Senzer beleven. “Met de sterke ambitie en gestelde doelen richting 2025 is het voor Senzer van groot belang om aan te sluiten bij de verwachtingen en behoeften van onze belangrijkste stakeholdersgroepen. Om dit inzicht te krijgen, zijn wij op zoek gegaan naar een onafhankelijke onderzoekspartner voor het uitvoeren van gedegen onderzoek en die hebben we gevonden in Flycatcher.” - Joris Huizinga, directeur Bedrijfsvoering bij Senzer
Het is steeds vaker in het nieuws: bedrijven die te maken krijgen met een cyberaanval bij hun IT-leveranciers, ook in de onderzoekbranche.
Senzer is het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel en voert de Participatiewet uit voor zeven gemeenten. Er werken ruim 2.000 medewerkers bij Senzer waarvan het grootste deel aan de slag is voor regionale bedrijven en organisaties. Ook verzorgt Senzer inkomensondersteuning voor zo'n 4.500 uitkeringsgerechtigden. Senzer is de verbinder tussen deze werkzoekenden en werkgevers in de regio. Flycatcher ondersteunt Senzer met een intensief onderzoeksprogramma.
Open Line is als bedrijf innovatief en betrouwbaar met een resultaatgerichte, participatieve bedrijfscultuur. De organisatie is altijd op zoek naar nieuwe manieren om efficiënter te werken, de productiviteit te verhogen en vooral ook de medewerkersbeleving positief te beïnvloeden. Cultuur is hierin een belangrijke factor, voor de ontwikkeling van de eigen medewerkers, maar zeer zeker ook de "performance" naar hun klanten.
Klanttevredenheid is vanzelfsprekend een hoge prioriteit bij Flycatcher. Elke dag zijn we in de weer om deze hoge kwaliteit, bruikbare onderzoeksresultaten en innovatieve manieren van terugkoppeling te leveren. Hiervoor is natuurlijk een grondige zelfreflectie nodig.
Juist in deze tijd worden we eraan herinnerd hoe belangrijk het is om gezond en vitaal te blijven. Door alle coronamaatregelen werken we meer thuis met als gevolg dat de benodigde portie beweging bij veel werkende Nederlanders er bij inschiet. Naar het werk fietsen, de trappen oplopen op kantoor of een lunchwandeling is er even niet meer bij.
Benchmarken, ofwel vergelijken met anderen: we doen het allemaal. Bij opdrachtgevers waar Flycatcher een werkbelevingsonderzoek uitvoert, is dit benchmarken vaak van groot belang.
Arbo Unie luidt noodklok: ‘Werkstress gevaar voor economische groei’. In 2030 is 25 procent van werkenden minder inzetbaar door stress en overbelasting.
© 2024 - Flycatcher Internet Research